Sinun HR hoitaa sinunkin yrityksesi HR:n ammattitaidolla

”Sinun HR on syntynyt tarpeeseen tuottaa työniloa ja tuottavuutta lisääviä palveluita henkilöstöhallinnon ja -johtamisen kehittämisen keinoin myös pk-yrityksille.

Juuri pk-yritykset työllistävät suurimman osan suomalaisista ja juuri niissä harvoin on henkilöä, jonka ainoana työnä on miettiä miten parhaiten yrityksen HR-prosessit ja toimintamallit tukevat valitun strategian toteuttamista. Jokainen organisaatio muodostuu ihmisistä. Jokainen tuote ja palvelu on viimekädessä juuri niin hyvä kuin sitä tuottavat ihmiset haluavat sen olevan. Siksi sillä miten ihmisten asioita ja ihmisiä johdetaan on väliä. Siksi HR on tärkeää. Sinun HR kehittää yrityksesi HR-käytäntöjä ja auttaa kehittämään esimiestyötä.

Henkilöstö yrityksen merkittävämpinä voimavarana ansaitsee tulle kuulluksi, nähdyksi ja johdetuksi hyvin. Sinun HR auttaa yritystäsi vahvistamaan työniloa ja kilpailukykyä.”

– Tanja Huittinen, Sinun HR – 

57082951_s

Tarve rekrytoida, mutta ei aikaa hoitaa sitä kaiken muun lisäksi? Tuttu tunne?
Ei meille. Rekrytointipalvelumme vapauttaa sinut tekemään työtä, jossa sinä loistat. Miten siis voimme auttaa?

Jotta me tiedämme mitä etsitään, alkaa jokainen toimeksianto keskustelulla, jossa käydään läpi mitä ja miksi rekrytointi aloitetaan. Sen jälkeen arvioidaan yhdessä miten Rekrytointipalvelu voi parhaiten auttaa yritystäsi pääsemään tavoitteeseen.

Haemme aktiivisesti ehdokkaita verkostoistamme tai ilmoitamme avointa tehtävää valituissa kanavissa. Jokainen hakija tulee huomioitua, ja jokaisen hakijan sopivuutta arvioidaan kompetenssien ja asenteen perusteella

Asiakkaanamme saavat käyttää aikansa TOP-ehdokkaisiin. Tapaat siis vain parhaat ehdokkaat ja pääset valitsemaan yritykseesi ja tehtävään sopivimman.